2-й Этап Кубка Сибири
Results of : Финал A - Заезд 3 (ТС-10)


Pos No. Name Шасси Laps Total Tm Diff Gap Best Tm In Lap Has Penalties
1 14 Дмитрий Тофанюк ТТ-01 32 7:00.221 12.694 12 No
2 4 Антон Исаков X-Ray T2'008 32 7:01.453 1.232 1.232 12.447 32 No
3 7 Виталий Лемза X-Ray T1FK 31 7:06.435 --1 Lap-- --1 Lap-- 12.660 18 No
4 1 Дмитрий Козлов PRO 4 31 7:14.904 8.469 8.469 13.097 13 No
5 2 Александр Еремин X-Ray T1FK 15 3:49.262 --17 Laps-- --16 Laps-- 13.467 6 No
6 5 Максим Кузнецов ТТ-01 7 2:55.478 --25 Laps-- --8 Laps-- 19.476 2 No